Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питанням номер один наразі є проходження опалювального періоду

Дата: 22.10.2024 15:46
Кількість переглядів: 18

Сергій Лободенко проводить нарадуНа цьому наголосив начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко під час чергової наради з керівниками громад.

«На сьогодні опалювальний сезон, що розпочався в Україні, – серед ключових тем, які знаходяться у фокусі уваги керівництва держави та області. Вкотре він проходить в умовах повномасштабної війни та масованих обстрілів, тож енергетична система країни може зазнавати атак, що безпосередньо впливатиме на хід опалювального сезону. Маємо підготуватися до різних обставин та створити запас альтернативних видів палива для опалення об’єктів соціальної сфери, закладів охорони здоров’я та освіти на випадок відключення від централізованого тепло- та газопостачання», – відзначив Сергій Лободенко.

Від також розповів, що для координації дій та оперативного обміну інформацією запрацював «Штаб згуртованих громад». Завдяки цій урядовій ініціативі на офіційних сторінках у соцмережах висвітлюватиметься перебіг опалювального сезону у громадах та регіонах, розміщуватимуться оперативна інформація під час обстрілів, поради та рекомендації.

У ході наради було розглянуто також стан реалізації у районі програми єВідновлення». На Чугуївщині пошкоджено або зруйновано понад 4 тис. об’єктів. На сьогодні відбудовчі роботи ведуться на майже 700 об’єктах,  понад 100 споруд вже відновлено.

Сергій Лободенко обговорив також з керівниками громад питання здійснення мобілізаційних заходів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора