Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Компанія ТОВ «КБА – Моніторинг» шукає фахівців

Дата: 22.10.2024 15:35
Кількість переглядів: 19

Про це повідомили у Державній службі зайнятості.

Фото без опису

ТОВ «КБА –МОНІТОРІНГ» аутсорсингова компанія, що надає послуги з моніторингу заставного майна банкам та юридичним особам. Наразі здійснює для своєї компанії пошук кваліфікованого персоналу – фахівців з питань моніторингу заставного майна у наступних регіонах (обласних центрах); Полтава, Черкаси, Суми, Рівне, Івано-Франківськ, Одеса, Херсон. 

Коротко про посаду: проведення моніторингу заставного майна банків, що виступає в якості заставного забезпечення за кредитом, а  саме: виїзд на місце розташування заставного майна, аналіз правовстановлюючих документів на предмет застави, проведення огляду та ідентифікація обєкту, фотофіксація, складання акту про проведений моніторинг. Можлива повна або неповна зайнятість, сумісництво, співпраця за договорами ЦПХ тощо. Гнучкий графік роботи. Розмір заробітної плати залежить від обраних умов співпраці та обсягів виконаної роботи (нараховується окремо за кожен акт моніторингу).

Вимоги до кандидатів: наявність досвіду роботи на ідентичній посаді (бажано) або на подібних посадах, які дотичні до роботи з заставою (оцінювачі, банківські співробітники, робота яких пов’язана з видачею та супроводженням кредитів, стягненням проблемної заборгованості тощо). Можливе навчання. Наявність власного автомобіля обов’язкова. Перевага надається жінкам або чоловікам, що не підлягають мобілізації або мають відтермінування.

У разі наявності кандидатів, що відповідають вимогам, їх резюме просимо надсилати на адресу контактної особи Чугуївської філії Харківського обласного центру зайнятості на електронну адресу: kashavtseva@ khcz.gov.ua (конт. тел. – 0505554717, конт. особа – Валентина Мойсеївна). 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора