Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Харківщині відбулась інформаційно-просвітницька акція «Придивись»

Дата: 18.10.2024 15:20
Кількість переглядів: 26

До Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначають 18 жовтня, мешканців Харкова та області поінформували щодо правил поведінки, яких потрібно дотримуватися, щоб не стати жертвою злочинців.

Фото без опису

У центральній частині Харкова та біля будівлі, де розташовано Центр  допомоги врятованим, проведено захід під час якого розповсюджено інформаційні матеріали з номерами гарячої лінії протидії торгівлі людьми та правилами безпеки. Перехожим також пропонувалось зіграти в настільну просвітницько-профілактичну гру «Рожеві окуляри», яка розширила знання учасників що таке торгівля людьми.

Захід відбувся за ініціативи Харківської обласної військової адміністрацій, зокрема, Департаменту соціального захисту населення,  Департаменту науки і освіти,  служби у справах дітей, спільно з фахівцями Харківського обласного центру соціальних служб, ГУ Нацполіції в Харківській області та  ГО «Чистий аркуш».  

Нагадаємо, що Національною соціальною сервісною службою України розроблено пам’ятку для осіб, постраждалих від торгівлі людьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора