Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новопокровська громада отримала у подарунок медичний автомобіль

Дата: 26.07.2024 23:46
Кількість переглядів: 52

Фото без описуЦе стало результатом співпраці Чугуївської районної військової адміністрації з оперативно-тактичним угрупованням «Харків» та міжнародною медичною гуманітарною організацією «Лікарі без кордонів».

До складу Новопокровської громади входить 10 населених пунктів, а медичних закладів немає і в половині з них. До того ж тут проживає чимала кількість внутрішньо-переміщених осіб. Тож автотранспортний засіб використовуватиметься для виїздів мобільних лікарських бригад у села, де немає медичних закладів.

Ключі від автівки начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко вручив в урочистій обстановці директору Новопокровського центру первинної медико-санітарної допомоги Людмилі Ємець.

«Не може не тішити той факт, що партнерство підрозділів ЗСУ з громадами є обопільно результативним. Новопокровська громада протягом всієї війни всіляко підтримує наших оборонців. А сьогодні ми дякуємо військовим за подарунок, який допоможе новопокровцям покращити доступність медичних послуг. Приємно, що ми його отримали напередодні Дня медичних працівників», – сказав Сергій Лободенко.

Керівник району також цього дня вручив Почесні грамоти медикам з нагоди їх професійного свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора