Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Напередодні Дня медичих працівників вшанували кращих представників галузі

Дата: 26.07.2024 21:18
Кількість переглядів: 43

Фото без описуЗ нагоди свята у районі відбулася низка урочистостей, до яких долучилися керівники Чугуївської районної військової адміністрації, привітавши медиків на їх робочих місцях.

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко завітав до Вовчанської лікарні, яку через постійні масовані обстріли було евакуйовано до Чугуївської громади.

У приміщенні, де розташовані поліклінічне та стаціонарне відділення, було проведено ремонт, встановлено меблі та необхідне медичне обладнання. Працюють вузькі фахівці, функціонує лабораторія.

«Я радий знову вас бачити та вітати, як і рік тому, коли приїжджав до вас. На жаль, вам вже вдруге доводиться змінювати місце розміщення, рятуючись від прильотів. Дякувати Богу, ви всі живі та здорові. Я хочу висловити вам величезну вдячність за ту роботу, яку ви виконуєте заради людей, а також професіоналізм, стійкість та мужність. Наскільки ваш колектив неймовірний, знаю не з чуток», зазначив Сергій Лободенко.

Лікарів Чугуївської центральної лікарні ім. М.І. Кононенкза за дорученням Сергія Лободенка привітав його заступник Олександр Апостол.

«Важко переоцінити працю медиків, котру вони виконують щодня щохвилини, а надто зараз, під час війни, – рятуючи життя як цивільних, так і військових. Дякую за вашу самовіддану працю, бажаю вам міцного здоров’я та мирного неба», – сказав Олександр Апостол.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора