Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чугуївщину з робочим візитом відвідав Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець

Дата: 10.07.2024 22:56
Кількість переглядів: 71

Фото без описуРазом з начальником Чугуївської районної військової адміністрації Сергієм Лободенком урядовець здійснив поїздку до філії «Чугуєво-Бабчанське лісове господарство» ДП «Ліси України».

 

Територія Харківщини в цілому та Чугуївщини зокрема є однією з найбільш постраждалих від лісових пожеж. Їх причина – здебільшого бойові дії та мінування. Тож у ході обговорення цієї проблематики наголошувалося на необхідності посилення напряму з розмінування лісів, щоб забезпечити доступ рятувальників для ліквідації пожеж та усунення наслідків.

 

Користуючись нагодою, Руслан Стрілець також відвідав Чугуєво-Бабчанський лісовий фаховий коледж. Він поспілкувався з керівництвом закладу та оглянув зруйнований російською ракетою корпус коледжу.

 

Під час візиту міністр торкнувся і нагальної наразі теми підготовки до осінньо-зимового періоду, яку обговорив із Сергієм Лободенком та керівниками громад. Йшлося, зокрема, про забезпечення дровами вразливих верств населення. Як підкреслювалося, необхідно ще раз опрацювати списки всіх, хто потребує твердого палива, та надати пропозиції. У цьому процесі має бути дієвий механізм співпраці держави, громад, лісництва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора