Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі в активній фазі – підготовка до зими

Дата: 10.07.2024 16:57
Кількість переглядів: 78

Фото без описуОднією зі складових цієї роботи є організація забезпечення мешканців населених пунктів твердим паливом. До процесу долучилися благодійні та гуманітарні структури.

 

У межах здійснення заходів щодо підготовки до осінньо-зимового опалювального сезону начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко зустрівся з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Ця гуманітарна організація допомагатиме мешканцям постраждалих територій у забезпеченні дровами.

 

Під час робочої зустрічі обговорювався алгоритм подальших спільних кроків. Перш за все увагу буде сконцентровано на Вовчанській громаді як найбільш постраждалій. На сьогодні завдання – підготувати списки вразливих категорій та визначити необхідну кількість твердого палива.                                        

 

Як розповів Сергій Лободенко, готувати об’єкти житлово-комунального господарства та житловий фонд у районі розпочали ще навесні.

 

«Паралельно Чугуївською районною військовою адміністрацією з громадами відпрацьовувалося питання з’ясування потреб населення у дровах. Проведено колосальну роботу щодо збирання, аналізу та узагальнення інформації про наявну кількість пільгового контингенту. Це, зокрема, ВПО, люди з інвалідністю, хворобами, 60+, у складних життєвих обставинах, багатодітні родини, ветерани тощо. Таких осіб на Чугуївщині – понад 72 тисячі. Ми дякуємо всім, хто допоможе нашим мешканцям мати необхідне, щоб пережити цю зиму, яка за прогнозами обіцяє бути вкрай складною».  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора