Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Малинівці відкрили ЦНАП

Дата: 05.07.2024 11:09
Кількість переглядів: 53

Відтепер надання послуг населенню у Малинівській громаді вийшло на якісно новий щабель – тут з’явився центр надання адміністративних послуг, який було урочисто відкрито.

Фото без опису
 
До участі у події долучилися заступник начальника Чугуївської районної військової адміністрації Олександр Апостол та директор Департаменту цифрової трансформації регіону Харківської обласної військової адміністрації Віталій Шапірко.
 
Ідею появи такого сервісного центру, який допоможе спростити процедуру отримання послуг для громадян, керівництво громади виношувало давно, але через війну в країні її втілення довелося відтермінувати.
 
Як відзначив начальник Малинівської селищної військової адміністрації Микола Семер‘янов, безсумнівно, це новий крок у підвищенні якості життя мешканців громади.
 
«Дуже пишаємося тим, що нам вдалося відкрити установу, яка відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам. Відтепер доступними для громадян є понад 100 послуг. І їх перелік буде постійно розширюватися», – сказав Микола Семер’янов.
 
Він подякував підрядникам за відповідальний підхід та якісно виконані роботи, а також всім, хто доклав зусиль до реалізації важливого проекту. 

Слід зазначити, що понад рік тривав капітальний ремонт приміщення, в якому облаштували ЦНАП. Фінансування робіт здійснювалося за кошти місцевого бюджету, за сприяння обласної та районної військових адміністрацій. Завдяки громадській організації «Просто» вдалося забезпечити ЦНАП новітньою комп'ютерною технікою, що дасть змогу персоналу підвищити ефективність та швидкість обслуговування населення. Наразі тут працюватиме шестеро висококваліфікованих фахівців, ще два працівники надаватимуть послуги по старостатах.
 
«Тішить, що попри труднощі воєнного часу, нам вдається реалізувати такі проєкти в громадах. У минулому році було відкрито ЦНАП у Чкаловській та Новопокровській громадах. Наразі ми маємо сервісний центр з надання найнеобхідніших послуг у кожній громаді. Дякую вам за вашу роботу, адже ЦНАП – це обличчя місцевого самоврядування. Тож продовжуймо робити все можливе, щоб громадяни могли зручно, комфортно та швидко отримувати якісні цифрові послуги», – підсумував Олександр Апостол.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора