Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2024 08:58
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Шановні мешканці Чугуївщини! Вітаю вас з визначним національним святом – Днем Конституції України!

Конституція України має унікальне історичне коріння. Вона увібрала в себе віковий законотворчий досвід українців і волю нашого народу самостійно творити свою долю, впорядковувати державне життя, реалізовувати невичерпний потенціал Нації. Вона увійшла в наше життя як головний гарант державності і демократії, незалежності і соборності України.

В умовах смертельної загрози, що нависла над нашою країною і над кожним з нас після повномасштабного вторгнення путінської росії, наш народ ще більше об’єднався навколо своєї Конституції, яка навічно зафіксувала право українців на вільне життя в незалежній, суверенній, правовій державі.

Тож нехай демократичні засади, що закріплені в Конституції, стануть реаліями нашого сьогодення. Пам’ятаймо: Україна починається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому буде створено умови для всебічного розвитку людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Наразі Україна неймовірними зусиллями захищає саме ці ідеали демократичного та правового суспільства. Дякуємо всім і кожному, хто стоїть на захисті нашої держави! Віримо, все зможемо і обов’язково переможемо. Разом до Перемоги! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора