Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олег Синєгубов привітав з професійним святом держслужбовців Харківщини, в числі яких – і представники Чугуївської районної військової адміністрації

Дата: 25.06.2024 15:06
Кількість переглядів: 76

Фото без описуЗа сумлінне виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, високий професіоналізм, ініціативу й наполегливість почесними грамотами Харківської обласної військової адміністрації та подяками начальника ХОВА відзначили 57 фахівців державної служби Харківщини.

«Ви щодня докладаєте зусиль для зміцнення обороноздатності країни. Від ваших дій залежить збереження державних інституцій. Це надважливе завдання, особливо на Харківщині – у регіоні, який третій рік стримує російську навалу і щодня відчуває всі наслідки бойових дій», – сказав Олег Синєгубов.

З перших днів повномасштабної війни держслужбовці області взяли на себе різні функціональні обов’язки: відповідали за гуманітарну допомогу, медичне забезпечення лікарень, розселення переселенців. Дехто взяв в руки зброю і став на захист країни. А ті, хто не воює безпосередньо, — підтримував і підтримує Захисників і Захисниць України.

Серед нагороджених – і керівники структурних підрозділів Чугуївської районної військової адміністрації. Начальник відділу документального забезпечення та контролю апарату Олена Горлачова отримала Почесну грамоту Харківської обласної державної адміністрації, заступник начальника відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Інна Рябініна – Подяку голови Харківської обласної державної адміністрації.

Пишаємося колегами, вітаємо їх та бажаємо подальших успіхів! Хай усвідомлення важливості своєї діяльності додає наснаги та сил!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора