Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ми маємо підтримувати людей, які дають можливість дітям знову відчути родинне тепло» – Сергій Лободенко

Дата: 04.06.2024 14:21
Кількість переглядів: 55

На сьогодні у Чугуївському районі функціонує 11 прийомних сімей та 7 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 67 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Фото без опису

До однієї з таких сімей, яка мешкає у Терновій, завітав начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко, привізши дітлахам солодощі та напої.

Віктор та Світлана Анашкіни створили будинок сімейного типу у 2013 році. За цей час вони подарували чималій кількості дітей можливість знову відчути родинне тепло та турботу. 

На сьогодні тут виховуються шестеро хлопчиків та одна дівчинка. Чотирьох з них родина прийняла під час війни. 

Сергій Лободенко перебуває у постійній комунікації з більшістю прийомних сімей та ДБСТ, до яких періодично навідується. Тож він обізнаний щодо того, чим наповнене їх життя, знає і про проблемні моменти.

Спілкуючись з Віктором та Світланою Анашкіними щодо навчання та майбутнього літнього оздоровлення дітей, начальник Чугуївської РВА поцікавився також і станом здоров’я одного з хлопчиків, у якого є серйозне захворювання. 

«За час війни ми всі вповні зрозуміли, що сім'я – це найдорожчий та найцінніший скарб, а бути поруч з рідними – це найбільше щастя та найважливіше, що може бути. Ми просто зобов’язані підтримувати людей, які дають можливість дітям знову відчути родинне тепло», – відзначив Сергій Лободенко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора