Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з нагоди завершення навчального року

Дата: 31.05.2024 11:29
Кількість переглядів: 75

Фото без описуОсь і добігає кінця черговий нелегкий навчальний рік. З нагоди його завершення, на жаль, вкотре не буде урочистих лінійок, радісних обіймів малечі в очікуванні літніх канікул і останнього уроку для випускників у стінах рідної школи.

Освітній процес у районі забезпечували 67 закладів, в яких за дистанційною формою навчалося 15 248 учнів. Учасники процесу вкотре продемонстрували, що здатні пристосуватися до будь-яких викликів сьогодення та форматів навчання.

Попри всі складнощі нашого буття, діти району брали активну участь у районних, обласних та Всеукраїнських учнівських олімпіадах, пісенних, танцювальних та мистецьких конкурсах, демонструючи високі результати. Маємо 97 переможців районного етапу учнівських олімпіад, 7 – обласного, наш юний земляк посів одне з призових місць у предметній олімпіаді на всеукраїнському рівні.

Хочу подякувати кожному за витримку та старанність, креативність та завзяття, натхнення та оптимізм. Все, що недобудоване, добудуємо, а зруйноване – обов’язково відбудуємо!

Бажаю всім добре відпочити та набратися сил перед новим навчальним роком. Випускникам – успішно впоратися з підсумковим іспитом та знайти свою дорогу у доросле життя.

Від щирого серця зичу всім міцного здоров’я, впевненості у завтрашньому дні, здійснення мрій та якнайскорішої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора