Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Лободенко: мобілізація людських ресурсів – на сьогодні питання номер один

Дата: 28.05.2024 16:02
Кількість переглядів: 67

Фото без описуНа цьому наголосив начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко під час наради, яка пройшла під його головуванням. Захід був присвячений здійсненню мобілізаційних заходів.

 

На нараду були запрошені керівники громад, районного ТЦК та СП, силових структур, а також відповідальні за цей напрям роботи у громадах.

 

Питання проведення мобілізації людських та транспортних ресурсів було опрацьовано з урахуванням змін у чинному законодавстві, які відбулися нещодавно. Так, постановою Кабміну від 16 травня 2024 року № 560 затверджено порядок проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації.

 

У ході наради було обговорено ключові моменти цього документу. Окрему увагу було приділено діям місцевих органів влади щодо організації роботи з оповіщення резервістів та військовозобов’язаних, а також відповідальності за це.

 

«Війна триває, і вона вимагає поповнення лав ЗСУ – без цього нам буде важко захистити наші землі від окупанта та відвоювати захоплені ворогом території. Тож це наше спільне завдання, і ми його мусимо виконати», – сказав Сергій Лободенко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора