Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З робочим візитом Чугуївщину відвідав заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації

Дата: 23.05.2024 16:10
Кількість переглядів: 79

Фото без описуРоман Семенуха разом начальником Чугуївської районної військової адміністрації Сергієм Лободенком та начальником Чугуївської міської військової адміністрації Галиною Мінаєвою взяв участь у заходах, присвячених Дню Героїв.

Посадовці поклали квіти до монумента на Алеї пам’яті у Чугуєві, віддавши шану тим, хто склав голову у боротьбі з ворогом за свободу України.   

Вшанування захисників держави продовжилося церемонією вручення відзнаки «Почесний громадянин Чугуївської міської територіальної громади».

Це високе звання за особливі заслуги перед громадою, мужність і відвагу, виявлені при захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, здобули 13 військовослужбовців. На жаль, зі зрозумілих причин не всі з них змогли взяти безпосередню участь у нагородженні. Тож Роман Семенуха, Сергій Лободенко та Галина Мінаєва вручили відповідні нагрудний знак та диплом шістьом військовослужбовцям.

«Я радий бути присутнім на такому поважному заході та бачити наших захисників, які щодня у жорстокому протистоянні з окупантами виборюють кожен метр української землі. Цей захід – чудовий привід відзначити наших героїв та висловити їм нашу безмежну вдячність», – сказав Сергій Лободенко.

У межах робочого візиту Роман Семенуха також провів нараду у Чугуївській районної військової адміністрації, на якій обговорювалося здійснення мобілізаційних заходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора