Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Костянтин Козлітін зустрівся з делегацією Моніторингової місії ООН з прав людини в Україні

Дата: 22.05.2024 15:25
Кількість переглядів: 67

Зустріч відбулася у межах взаємодії, домовленість про яку було досягнуто з метою фіксації порушення правил ведення війни та гуманітарного права. 

Фото без опису

Партнерство передбачає насамперед обмін інформацією. Воно також сприятиме залученню інших інституцій ООН до вирішення питань, спричинених військовою агресією рф.
 
Перший заступник начальника Чугуївської районної військової адміністрації Костянтин Козлітін обговорив з представниками місії наслідки ранкового обстрілу Чугуєва.
 
«Ракета влучила у дитячий садок. Пошкоджень також зазнали житлові будинки, торгові обʼєкти, адміністративні будівлі. Це ще один злочин російських окупантів, про який має знати весь світ, бо удар було завдано по самісінькому центру міста, де немає військових об’єктів, у той час, коли тут знаходиться максимальна кількість людей. На щастя, загиблих немає. Наразі відомо про 7 постраждалих», – розповів Костянтин Козлітін.
 
Темою розмови була також і евакуація людей з Вовчанської громади. Перший заступник начальника Чугуївської РВА розповів, що на сьогодні евакуйовано понад 3 тис. чоловік. Задіяно всі служби – поліцію, ДСНС, військових, які працюють у небезпечних умовах, під обстрілами для вивезення людей.
 
Представники делегації подякували за співпрацю та сприяння у здійсненні їх місії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора