Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисникам Чугуївщини передали набори медичних засобів

Дата: 17.05.2024 12:43
Кількість переглядів: 73

Фото без описуДва великі комплекти із засобами, призначеними для надання першої допомоги у польових умовах, отримали військовослужбовці 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка, які боронять район на одному з напрямів.

Портативні медичні рюкзаки для захисників передав начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко.

«У бойових умовах вирішальну роль у порятунку оборонців відіграють якісна медична допомога та обладнання. Передані нами медичні рюкзаки наповнені сучасним та ефективним приладдям, можуть врятувати безліч життів та запобігти серйозним травмам. Всього у рюкзаку-рятувальнику міститься до 200 різних медикаментів та медичних виробів. Крім того, у складі наданої допомоги – два запасні комплекти для цих портативних аптечок», – розповів Сергій Лободенко.

Надала підтримку некомерційна організація Blau-Gelbes Kreuz (Німеччина), а  завдяки благодійному фонду «Справжня допомога» було вирішено питання доставки вантажу.  

«Підтримка українських захисників та забезпечення їх необхідним залишається пріоритетним для нас. Разом з благодійниками та міжнародними структурами робимо усе можливе для цього», – зазначив начальник Чугуївської районної військової адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора