Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Дергачівській громаді працюють литовські лікарі

Дата: 08.05.2024 09:50
Кількість переглядів: 25

Фото без описуУ межах діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва Харківської області Дергачівщину відвідала депутатка Сейму Литовської Республіки Раса Петраускайне.

«Увага міжнародної спільноти для Харківщини вкрай важлива. Особливо це стосується громад, які потерпають від ворожих обстрілів. Зокрема, в Дергачах ми вже відновили низку житлових об’єктів, наразі завершуємо відновлення амбулаторії, пошкодженої внаслідок обстрілів рф. Дякуємо литовським партнерам за підтримку цієї громади», – зазначила заступниця начальника Харківської ОВА Олена Логвинова.

Зокрема, Раса Петраускайне обговорила з керівництвом громади перспективи та плани співробітництва між Литвою і Дергачівщиною. Окрім того, ознайомилася з процесом відбудови та функціональними можливостями медичних закладів громади.

«Литовська Республіка надає постійну і суттєву гуманітарну допомогу нашим жителям з початку війни. Так, нещодавно у старостинських округах Дергачівської громади знову почали працювати литовські сімейні лікарі та стоматологи, на їхньому рахунку це вже шостий візит до Дергачівщини», – прокоментував начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора