Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

Дата: 08.05.2024 08:44
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

У минулому році відповідним Законом 8 травня встановлено єдиною датою, коли Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні. 

Скільки б років не минуло з 1945-го, ми завжди пам'ятатимемо всіх, хто захистив нашу Батьківщину від лютого нацизму, хто боровся і працював в ім'я Перемоги та наближення цього великого дня!

На превеликий жаль, зло під виглядом «русского міра» підступно повернулося на нашу багатостраждальну землю, яка вже протягом 10 років знову омивається кров’ю та сльозами її доньок та синів. 

Ми, як гідні нащадки своїх дідів та прадідів, цінуємо свободу, тому й надалі будемо її захищати! І як би не було нам важко сьогодні, пам’ятаймо слова Ісуса Христа: «Всі, хто взяв меч, від меча загинуть». Тож вистоїмо, не зламаємося й обов’язково переможемо!

У цей день вклонімося загиблим воїнам біля братських могил та меморіалів, вшануймо їхню пам'ять хвилиною мовчання та покладімо квіти до обелісків слави. І нехай ці традиції продовжать наші діти, онуки та правнуки. 

Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, щасливого та довгого життя, процвітання та благополуччя, добробуту та тепла! І нехай небо над нашою Україною якомога швидше стане мирним та безхмарним!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора