Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Компанія LC Waikiki продовжує підтримувати мешканців району

Дата: 02.05.2024 12:07
Кількість переглядів: 75

Фото без описуЧугуївщина отримала чергову партію гуманітарної допомоги від турецької компанії-рітейлера одягу LC Waikiki.

 

Дві великі фури з одягом для дорослих та дітей доправила компанія для потреб уразливих категорій населення громад Чугуївщини – родин, що опинилися у складних життєвих обставинах, прийомних родин, дитячих будинків сімейного типу, опікунів та піклувальників тощо.

 

Гуманітарний вантаж вирушив в першу чергу до найбільш постраждалих громад – Вовчанської та Чкаловської.

 

Як зазначив начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко, LC Waikiki не вперше відгукується на прохання про допомогу.

 

«У складі минулого вантажу також були необхідні одяг та взуття, – розповів Сергій Лободенко. – Дякуємо генеральному директору LC Waikiki Україна Олексію Гришку за проявлене милосердя і чуйне ставлення до тих, хто потребує допомоги. Це неоціненний внесок у розвиток благодійності і, безсумнівно, відчутна підтримка людям, які постраждали від дій країни-агресора. Ми раді, що наше співробітництво продовжується. Маємо надію, що завдяки цьому партнерству благодійних акцій на підтримку наших громадян ставатиме дедалі більше. Бажаємо компанії процвітання, благополуччя та змоги підтримувати Україну і надалі».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора