Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Чугуївщині завершено опалювальний сезон

Дата: 01.04.2024 12:08
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

У зв’язку з підвищенням середньодобової температури +8 градусів та вище у громадах Чугуївського району прийнято відповідні рішення щодо закінчення опалювального сезону 2023/2024 років.

 

Станом на 01 квітня вже відключено 84 котельні, які опалювали 394 житлових будинків.

 

Попри непрості часи, у громадах Чугуївщини опалювальний сезон пройшов стабільно. Він був не таким складним, як попередній, адже комунальники були вже загартовані складною зимою 2022/2023 років і готові до можливих негативних сценаріїв.

 

Крім того, з метою ефективної взаємодії підрозділів ЖКГ та своєчасної ліквідації можливих аварійних ситуацій було організовано чергування та забезпечено цілодобову роботу відповідних служб комунальних підприємств.

 

«Дякую керівникам громад, з якими тісно співпрацювали протягом цієї зими, залишаючись на постійному зв’язку. Хоч би як ворог намагався залишити українців без світла і тепла, всі разом ми не дозволили цього зробити. Комунальні служби та енергетики оперативно вирішували всі питання та відновлювали пошкоджені об’єкти після обстрілів попри постійну небезпеку. Впевнений, що отриманий цьогоріч досвід допоможе нам гідно підготуватися до наступної зиму і пережити її», – зазначив начальник Чугуївської районної військової адміністрації  Сергій Лободенко.

 

Слід нагадати, що для стабільної підготовки та проходження опалювального сезону 2024/2025 років споживачі всіх категорій повинні вчасно розраховуватися за спожиті енергоносії й отримані комунальні послуги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора