Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад тисячу школярів Чугуївщини стали учасниками олімпіад

Дата: 13.03.2024 14:01
Кількість переглядів: 89

Фото без описуПопри труднощі воєнного часу та дистанційний формат проведення занять у закладах загальної середньої освіти, діти активно долучилися до навчальних змагань.

 

Як відзначив начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко, у цьогорічному навчальному році вдвічі зросла кількість громад та учасників районного етапу.

 

«Загалом змагалися 1018 дітей з Малинівської, Зміївської, Печенізької, Слобожанської, Старосалтівської, Чкаловської та Чугуївської громад (учасниками минулорічних олімпіад були лише 533 школярі зі Слобожанської, Зміївської та Чугуївської громад)», – поінформував керівник району.

 

У районному етапі школярі демонстрували свої знання з української мови та літератури, історії, математики, англійської та німецької мов, правознавства, географії, біології, інформаційних технологій, фізики, хімії, інформатики, економіки, астрономії, екології, трудового навчання.

 

«Незважаючи на більш суворі вимоги до проведення олімпіад та ускладнені завдання, наша учнівська молодь витримала і своїми знаннями показала хороші результати», – сказав Сергій Лободенко.

 

Право захищати честь Чугуївщини у ІІІ (обласному) етапі здобули 97 учасників. Протягом березня-квітня 12 дітей району представлятимуть Харківську область у фінальному етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора