Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 09:01
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Сьогодні ми вже вдесяте відзначаємо доленосну для нашої країни дату –  День Героїв Небесної Сотні.

 

Саме в ці холодні лютневі дні, коли протистояння між учасниками Революції Гідності та тодішньою владою досягло кульмінації, вперше в історії новітньої України пролилася кров її вірних синів за щасливе європейське майбутнє нашого народу.

 

На превеликий жаль, за 10 років російсько-української війни, а надто за два роки після повномасштабного вторгнення росії на нашу землю, когорта цих відчайдушних та безмежно відданих Батьківщині людей поповнилася великою кількістю загиблих за Україну. Цього дня маємо вкотре схилити голови перед світлою пам’яттю тих, котрі першими загинули за те, щоб наша держава не зникла з мапи світу.

 

Яким би тернистим і кривавим не здавався сьогодні наш шлях до омріяного завершення смертоносної війни, не маємо права зрадити вибір, зроблений Героями Євромайдану. Саме відданість цьому вибору, територіальній цілісності своєї держави, її культурі та її цінностям й продовжують доводити всій світовій спільноті справжні патріоти та гідні продовжувачі справи Героїв Небесної Сотні.

 

Тож із вшануванням Героїв Майдану ми захистимо зранену українську землю, переможемо російське зло, неодмінно відновимо територіальну цілісність країни та повернемо мир, спокій та благополуччя нашим дітям!

 

Вічна пам’ять полеглим Героям!

Герої не вмирають!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора