Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вирішувалися житлові питання внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України

Дата: 07.02.2024 15:30
Кількість переглядів: 49

Фото без описуВідбулося засідання комісії щодо розгляду заяв внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення.

 

Пройшло воно під головуванням заступника начальника Чугуївської районної військової адміністрації Олександра Апостола.

 

Свою діяльність комісія здійснює з 2016 року. За час її роботи було призначено грошову компенсацію на придбання житла 4 особам, у 2023 році було придбано житлову площу однією особою. Засідання комісії проходять щоквартально, де приймаються рішення про проведення перерахунку грошової компенсації у зв’язку із зміною опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України, або засідання проходять за заявою особи при зміні у складі сім’ї, житла, зміні місця проживання та за інших обставин.

 

На засіданні, яке пройшло днями, членами комісії приймалися рішення щодо проведення перерахунку суми грошової компенсації у зв’язку із зміною показників опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України, розрахованої станом на 01 січня 2024 року для 3 осіб зазначеної категорії.

 

За результатами засідання комісії прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора