Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартував проєкт «Навігація повернення ветеранів: професійні рішення для компаній»

Дата: 05.02.2024 10:48
Кількість переглядів: 160

Фото без описуГромадською організацією «Центр зайнятості Вільних людей» запроваджено Проєкт «Навігація повернення ветеранів: професійні рішення для компаній».

Він спрямований на інформування та розширення обізнаності роботодавців Харківської області щодо особливостей реінтеграції ветеранів в колективи, розробки програм та рекомендації щодо організації умов та облаштування робочих місць, інформування колективів щодо особливостей комунікації та взаємодії з ветеранами. 

 

Запрошуються HR-ів, працівники відділів кадрів та керівники підрозділів, в яких працюють ветерани, взяти участь у першому етапі проєкту – базовій навчально-консультаційній програмі для ефективної співпраці з ветеранами. Вона складатиметься з двох тренінгів: «Особливості комунікації та ефективної взаємодії з ветеранами» та «Як розробити дієву програму реінтеграції ветеранів у компанію: підходи, принципи, інструменти».

Період проведення базової програми – січень-лютий 2024 року. В анкеті можна обрати зручні дати.

Анкета тут https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdOji1zQKP7NHIUXvWarPActEN_1AGxwPBOHYBV_W_jE8XSJg/viewform

Участь безоплатна.
Подробиці буде повідомлено зворотним листом.

Експерти, які з 2015 року займаються професійною реінтеграцією ветеранів/ок, ділитимуться досвідом та знаннями про:

практичні інструменти реінтеграції ветеранів в компанію;

рекрутинг нових працівників-ветеранів/ок;

принципи побудови та впровадження інклюзивного робочого середовища в компанії;

як комунікувати про ветеранів/ок назовні та чому це важливо робити.

Після участі в базовій програмі три компанії отримають можливість взяти участь у поглибленій програмі, яка складатиметься з двох частин: тренінгової та підтримки в розробці та впровадженні індивідуальної програми реінтеграції ветеранів в компанію.

Поглиблена програма включатиме дослідження потреб ветеранів у компанії, розробку алгоритмів повернення до роботи ветеранів на свої робочі місця, повернення до професійної діяльності ветеранів з інвалідністю, створення для них можливостей перекваліфікації та нових професійних можливостей, особливості підтримки та повернення жінок-ветеранок, а також юридичні, психологічні, комунікаційні аспекти.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора