Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисникам Харківщини передали дрони, комп’ютери, інструменти та обладнання

Дата: 25.01.2024 19:51
Кількість переглядів: 82

Фото без описуПродовжується системне забезпечення військовослужбовців усім необхідним для виконання бойових завдань.

 

За сприяння начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, Благодійної організації «Благодійний фонд «Становлення України» та фінансової підтримки ТОВ «Промелектро-Харків» (виконавчий директор Василь Псарюк) для потреб військових, які боронять державу на одному з напрямків, вдалося сформувати велику партію допомоги на загальну суму понад 2 млн. грн.

 

«Продовжуємо підтримувати військовослужбовців 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Зважаючи на великий запит на безпілотні літальні апарати, спрямовуємо зусилля насамперед на їх придбання. Передані нами дрони відзначаються підвищеною надійністю, здатністю без затримок передавати зображення на великі дистанції та розвивати швидкість до 130 км/год. Сподіваюся, ці «пташки» допоможуть нашим захисникам вберегти своє життя та більш ефективно нищити окупантів», – відзначив начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко.

 

Захисникам передано також комп’ютерну техніку, телевізори, обладнання та набори інструментів для виконання ремонтних робіт.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора