Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2024 08:51
Кількість переглядів: 89

Фото без описуДорогі земляки! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Соборності України, свята духовного й політичного єднання всіх українців.

 

Століттями нас намагалися розділити, проте ідея Соборності була і залишається базовою національною цінністю нашого народу.

 

У новітній історії України цю істину підтвердили доленосні для нашої країни революції, а ще більше – безжальна війна з російським загарбником. Мільйони українців об’єдналися заради відстоювання свободи i територіальної цілісності нашої держави, сотні тисяч узяли до рук зброю.

 

Тож нині Соборність стала для нас не лише обов’язковою передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії, а й метою омріяної Перемоги.

 

Спираючись на нашу багатовікову історію та досвід наших предків, багатонаціональність та розмаїття етнокультурних регіонів нашої Батьківщини, згадаймо, хто ми i чиїх батьків ми діти, згадаймо, що Україна єдина та неподільна. І як би не було важко сьогодні, завдяки єдності наших душ, думок та вчинків світла днина неодмінно настане!

 

Щиросердно бажаю всім міцного здоров’я, щастя, добра, миру та віри у щасливе майбутнє!

 

Слава Україні, її народові та нашим захисникам! З нами правда i Бог! Тож з вірою у нього і тільки разом наближаймо омріяну Перемогу! Наша єдність – наша зброя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора