Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Лободенко провів нараду з керівниками громадам

Дата: 12.01.2024 17:38
Кількість переглядів: 102

Фото без описуЗ очільниками місцевих органів влади начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко у режимі онлайн обговорив питання поставки мобілізаційних ресурсів.

 

У нараді взяли участь представники Чугуївського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

«Ще раз хочу наголосити на необхідності відповідального ставлення до проведення мобілізаційних заходів, зокрема оповіщення, відбору та поставки військовозобов’язаних, – сказав Сергій Лободенко. – Для вдосконалення цієї роботи та з урахуванням висловлених під час однієї із зустрічей побажань ми сьогодні проведемо інструкторсько-методичне навчання».

 

Конкретні рекомендації та алгоритм дій з організації функціонування пунктів збору особового складу та техніки надали начальник 1-го відділу Чугуївського РТЦК та СП Сергій Бичков та головний спеціаліст з мобілізаційної роботи апарату Чугуївської РВА Олег Мураховський.

 

У межах інструкторсько-методичного навчання громадам було запропоновано презентаційний матеріал, у ході перегляду якого відпрацьовувалися складові процесу оповіщення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора