Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов вручив працівникам служб у справах дітей почесні грамоти

Дата: 26.12.2023 10:52
Кількість переглядів: 225

Фото без описуНачальник Харківської ОВА Олег Синєгубов вручив працівникам служб у справах дітей почесні грамоти

Як зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, показник влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання становить 97 %. Наразі в області створено 134 дитячих будинків сімейного типу та 230 прийомних сімей, в яких виховується 1343 дітей та осіб з їх числа (у віці від 18 до 23 років).

 

«Завдання розвинути систему дитячих будинків сімейного типу замість інтернатів отримали від Президента України. Хочу подякувати всім фахівцям, що навіть під час повномасштабного вторгнення рф на Харківщині вдалося створити 28 альтернативних форм сімейного виховання. Однак ми маємо працювати і надалі, поки кожна дитина не отримає своєї сім’ї. Адже вихователь в інтернатному закладі не може охопити своєю увагою всіх дітей. Маємо слідувати європейським стандартам у цьому питанні», – розповів Олег Синєгубов.

 

Серед нагороджених – начальник відділу соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, розвитку сімейних форм виховання та форм виховання наближених до сімейних служби у справах дітей Чугуївської районної військової адміністрації Наталія Федоренко.

 

Вітаємо колегу та бажаємо їй подальших успіхів! Хай усвідомлення важливості своєї діяльності додає наснаги та сил.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора