Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем енергетика

Дата: 22.12.2023 09:40
Кількість переглядів: 99

Фото без описуШановні працівники та ветерани енергетичної галузі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

 

Вашу щоденну та наполегливу працю важко переоцінити. Адже саме від неї залежить безперебійна робота промислових підприємств, установ, лікарень, тепло та затишок кожного будинку.

 

Енергетика у складних умовах воєнних дій на території України сьогодні має надзвичайне значення. Життєво важливим є відновлення і забезпечення належного функціонування енергетичних об’єктів, що зазнали і продовжують зазнавати цілеспрямованих руйнувань. Саме над цим вам щодня і щомиті доводиться наполегливо працювати. Нерідко з ризиком для здоров’я та життя.

 

Тож прийміть слова глибокої вдячності за ваш високий професіоналізм, за  безперебійну роботі та оперативність в умовах війни, за людяність та здатність до самопожертви в ім’я комфорту та затишку людини.

 

Нехай у ваших домівках завжди горить світло любові та віри, удачі та щастя! Бажаю вам безаварійної роботи, впевненості у своїх силах, невичерпної енергії та міцного здоров'я на довгі роки. Благополуччя, миру та добра вам та вашим сім'ям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора