Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У районі працює комісія щодо виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення

Дата: 18.12.2023 14:54
Кількість переглядів: 83

Фото без описуКомісія розглядає питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей. Очолює її заступник начальника районної військової адміністрації Олександр Апостол.

 

Свою діяльність комісія щодо розгляду заяв деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення здійснює з 2016 року. За цей час було призначено та виплачено державну підтримку 4 особам, трьом з них – у поточному році.

 

Засідання комісії проходять щокварталу, де приймаються рішення про проведення перерахунку грошової компенсації у зв’язку із зміною опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України, або засідання проходять за заявою особи при зміні у складі сім’ї, житла, зміні місця проживання та за інших обставин. Протягом 2023 року було проведено 4 засідання.

 

На останнє засідання, яке пройшло у грудні під головуванням Олександра Апостола, було подано пакет документів від особи з інвалідністю, учасника бойових дій щодо призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення. Члени комісії ретельно вивчили надані документи та під час розгляду питання, керуючись пунктами 11-14 частини другої статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», прийняли відповідне рішення. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора