Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новопокровська громада отримає допомогу від Уряду Великої Британії

Дата: 15.12.2023 12:45
Кількість переглядів: 172

Посольство Великої Британії за сприяння Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України відібрало 10 територіальних громад України, які постраждали від дій російських окупантів.

Фото без опису

У межах проєкту «Планування відновлення в громадах» Новопокровська тергромада Чугуївського району отримає допомогу у розробці планів відновлення. Підтримка також включає низку практичних інструментів для громад, які допоможуть розпочати відновлення якнайшвидше.

«Наша мета – допомогти втілити проєкти відновлення якомога більшій кількості громад. Це поступовий процес і планування на рівні громад є його важливою складовою. Я вдячний уряду Великої Британії за готовність підтримувати відбудову на місцевому рівні, адже саме спроможні громади стануть драйвером відновлення всієї України», – зазначив Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков. 

Також у межах проєкту підтримку отримають територіальні громади Вінницької, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської та Чернігівської областей. 

Проєкт Good Governance Fund «Планування відновлення в громадах» – ініціатива, яка підтримує територіальні громади України у відновленні та підвищує спроможність держави управляти проєктами регіонального розвитку. З повною інформацією про проєкт можна ознайомитися за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора