Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2023 08:45
Кількість переглядів: 128

Тридцять сім років тому планета Земля здригнулася від смертоносного вибуху на реакторі четвертого енергоблока Чорнобильської атомної електростанції, який став найбільшою техногенною катастрофою ХХ століття.

Фото без опису
 
Чорнобильська трагедія змінила долі сотень тисяч людей, але незмінним лишається одне – всі ми в неоціненному боргу перед тими, хто ціною власного здоров'я і життя захистив світ від радіаційного лиха.
 
Дуже прикро від того, що з кожним роком все менше стає тих, хто вийшов на відкриту боротьбу з «незримим ворогом». Тому з покоління в покоління ми вшановуватимемо пам'ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які стали справжнім прикладом героїзму, відваги, вірності професійному та цивільному обов'язку.
 
Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!
 
Сьогодні, коли в умовах жахливої російсько-української війни світ знову неодноразово завмирав від очікування ядерної стихії, ваш подвиг набуває особливого значення. Тож маємо ні в якому разі не допустити повторення екологічної біди, в ім’я минулих, теперішніх та прийдешніх поколінь!
 
Щиро бажаю кожному з вас безпечного, світлого, доброго та щасливого світу, в якому немає місця для трагедій та катастроф. Міцного здоров’я, родинного затишку та добробуту, упевненості у завтрашньому дні та якнайскорішої Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора