Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Знову на порядку денному – проведення мобілізаційних заходів

Дата: 13.12.2023 18:17
Кількість переглядів: 59

Фото без описуВідбулася нарада під головуванням начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка.

 

Участь у заході взяли керівники територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підрозділів Національної поліції, СБУ, прокуратури, місцевих органів влади.

 

Сергій Лободенко в черговий раз обговорив з учасниками наради питання мобілізації людських та транспортних ресурсів.

 

Він нагадав про посилення мобілізаційних заходів і закликав долучитися до цього процесу всі відповідальні служби, а кожному у межах компетенції налагодити роботу на своїй ділянці.

 

«Нам необхідно поповнювати мобілізаційний резерв, тож слід відповідально поставитися до виконання доведених планових завдань з мобілізації людських та транспортних ресурсів. Це має бути проведено у визначених обсягах та з дотриманням певних термінів», – відзначив начальник Чугуївської РВА.

 

Перший заступник начальника Чугуївської РВА Костянтин Козлітін, який є головою районної комісії з оповіщення військовозобов’язаних, звернув увагу присутніх на важливість додержання вимог регламентуючих документів щодо здійснення мобілізаційних заходів.

 

Під час наради було також обговорено нагальні питання життєдіяльності громад, зокрема забезпечення роботи об’єктів інфраструктури у період холодів, безперебійного транспортного руху на автомобільних дорогах тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора