Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 09:38
Кількість переглядів: 93

Фото без описуШановні працівники органів місцевого самоврядування Чугуївщини! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята.

 

Місцеве самоврядування, що підвищує свою ефективність з року в рік, є надійним фундаментом держави і громадянського суспільства.

 

У сьогоднішніх непростих умовах воєнного часу ви знаходитесь на своїй місцевій передовій, адже щодня вирішуєте важливі питання щодо подолання наслідків війни, підняття місцевої економіки, залучення інвестицій та спонсорської допомоги для відбудови населених пунктів, їх благоустрою, сприяння підприємницькій діяльності, підтримки громадських ініціатив та мешканців.

 

Упевнений, що, діючи злагоджено, єдиною командою, ми з честю пройдемо через усі випробування та продовжимо спільну стратегію розвитку нашого краю. Тож дуже розраховую на ваш професіоналізм, високу компетентність, увагу до людей, відкритість і згуртованість.

 

Бажаю всім міцного здоров'я, невичерпної енергії та успіхів у вирішенні існуючих перед вами відповідальних завдань на благо щасливого та мирного майбутнього нашої держави!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора