Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Чугуївській районній військовій адміністрації відзначили волонтерів

Дата: 06.12.2023 17:22
Кількість переглядів: 158

Фото без описуБлагодійників привітали начальник Чугуївської РВА Сергій Лободенко та голова районної ради Ірина Постнікова.

 

За активну громадянську позицію, підтримку мешканців та установ району, забезпечення гуманітарною допомогою вразливих верств населення та з нагоди Міжнародного дня волонтерів кількох представників волонтерського руху відзначено Почесними грамотами.

 

Як зазначив керівник району, це свято набуло для українців особливого значення, бо під час війни волонтери стали тією потужною рушійною силою, яка робить неймовірні речі, незважаючи на небезпеку і втому.

 

«Я радий нагоді висловити їм слова захоплення та вдячності за титанічну працю, – сказав Сергій Лободенко. – У числі тих, хто у перші дні повномасштабного вторгнення підставив своє плече мешканцям Чугуївського району, а також нашим захисникам, – благодійні фонди «Благо» та «Колохати». Співробітництво з представниками цих благодійних структур триває протягом всієї війни, завдяки чому медзаклади отримували лікарські засоби, населення – продукти харчування та необхідні речі, військовослужбовці – одяг та амуніцію».  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора