Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники району домовилися про співпрацю з місцевим осередком Товариства Червоного Хреста

Дата: 05.12.2023 16:13
Кількість переглядів: 97

Фото без описуВідбулася зустріч начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка, голови Чугуївської районної ради Ірини Постнікової та голови Чугуївської районної організації Товариства Червоного Хреста Дмитра Вечера.

 

У ході діалогу щодо механізмів координації дій сторонами підкреслювалася важливість гуманітарної діяльності та підтримки населення у період військової агресії рф проти України. Актуальним наразі є і взаємодія органів влади, місцевого самоврядування та громадського сектору.

 

Результатом зустрічі стало документальне закріплення намірів про подальші спільні дії – сторони підписали меморандум про співпрацю.   

 

«Чугуївська районна організація Товариства Червоного Хреста відновила свою діяльність нещодавно – у жовтні. До цього певний час з об’єктивних причин вона не працювала, – розповів Сергій Лободенко. – Сподіваюсь, наше тристороннє партнерство, яке базуватиметься на об’єднанні зусиль та ресурсів, матиме високий коефіцієнт ефективності та сприятиме наданню більш оперативної підтримки громадам району».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора