Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Міжнародним днем волонтерів

Дата: 05.12.2023 09:16
Кількість переглядів: 94

Фото без описуШановні учасники добровольчого руху! Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним днем волонтерів, святом активних небайдужих до чужих проблем людей!

 

Вже другий рік поспіль поняття «волонтер» для України має особливе значення, адже сьогодні волонтери – це тисячі відкритих людей, які підтримують нашу армію, створюють для неї надійний тил, допомагають внутрішньо переміщеним особам не лише на території України, а й далеко за її межами.

 

За ці непрості вже майже 2 роки повномасштабної війни ви зробили вагомий внесок у подолання труднощів, пов'язаних з війною: знаходили та закупали військову амуніцію, техніку та приладдя, плели маскувальні сітки для бійців ЗСУ; готували смачну їжу та відвозили її у найгарячіші точки збройного протистояння; забезпечували необхідними ліками тих, хто цього потребує; здавали кров пораненим захисникам; допомогали внутрішньо переміщеним особам у пошуках житла та у виїзді за кордон. І це лише крапля того неосяжного моря добра, яке подарував цьому світові кожен з вас, подаючи навколишнім приклад чуйності та громадянської відповідальності і роблячи життя нашого краю більш комфортним.

 

Безмежна вдячність вам за цю благородну та безкорисливу працю. Бажаю вам міцного здоров'я, благополуччя та успіхів в ім’я омріяної Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора