Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мобілізаційні заходи на Чугуївщині буде посилено

Дата: 04.12.2023 17:43
Кількість переглядів: 65

Фото без описуПро це повідомив начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко під час наради з питань реалізації заходів мобілізації.

 

У робочій зустрічі взяли участь керівники Чугуївського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Харківської області, територіальних підрозділів Національної поліції, СБУ, прокуратури, місцевих органів влади, підприємств району.

 

На нараді було заслухано хід виконання мобілізаційних завдань, а також   намічено кроки співпраці між органами, які сприяють або здійснюють мобілізаційні заходи на території Чугуївського району.  

 

Сергій Лободенко підкреслив важливість роботи щодо ведення військового обліку та мобілізації людських ресурсів, наголосивши на персональній відповідальності за це керівників органів місцевого самоврядування,  підприємств та установ.

 

«Ми всі працюємо на одну мету, і це наше загальне завдання, тож маємо його виконати. Від цього залежить обороноздатність країни, – сказав керівник району. – Закликаю керівників місцевих органів влади та підприємств без зволікань виконати звіряння списків військовозобов’язаних відповідно до розпоряджень Чугуївського РТЦК, а також  проводити роботу щодо оповіщення, відбору та поставки військовозобов’язаних».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора