Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чугуївська РВА продовжуватиме співпрацю з благодійним фондом «Джерело Відродження»

Дата: 01.12.2023 10:01
Кількість переглядів: 122

Фото без описуНачальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко провів зустріч з представниками благодійного фонду «Джерело Відродження» (CFSR).

 

У ході неї Сергій Лободенко підписав з керівником фонду Сергієм Жуком два меморандуми про співробітництво, підтвердивши таким чином наміри про подальші спільні дії.

 

Перший документ передбачає партнерство у напрямку відновлення району. Йдеться передусім про надання медичної, соціальної, благодійної, гуманітарної допомоги місцевому населенню та внутрішньо переміщеним особам.

 

Оскільки Сергій Жук представляє також керівництво Громадської ради при Головному управлінні Державної податкової служби у Харківській області, то

предметом другого підписаного меморандуму є спільна діяльність щодо захисту законних прав і інтересів платників податків, підтримки та стимулювання відновлення бізнесу.

 

«Чугуївська РВА співпрацює з благодійним фондом «Джерело Відродження» вже тривалий час, тож маємо немало реалізованих спільних проєктів, – зазначив начальник Чугуївської РВА. – Підписання меморандумів сприятиме підвищенню ефективності допомоги та посиленню комунікації».

 

Результатом цього партнерства є Подяка Сергію Лободенку, яку керівник фонду вручив під час зустрічі.

 

«Команда Благодійної організації «Благодійний фонд «Джерело Відродження» висловлює Вам слова щирої вдячності за вагомий внесок в оборону Харківщини та недопущення гуманітарної кризи у часи важких випробувань, що випали на долю України та Харківського регіону. Ми високо цінуємо вашу підтримку та партнерство, що триває з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну», – мовиться, зокрема, у Подяці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора