Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем працівників прокуратури

Дата: 01.12.2023 08:43
Кількість переглядів: 82

Фото без описуШановні працівники та ветерани органів прокуратури України! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята!

 

Прокуратура є одним з гарантів законності та правопорядку в суспільстві. Від вашого професіоналізму в організації нагляду за дотриманням прав і свобод громадян багато в чому залежить віра людей в закон, формування правової культури населення.

 

Завдяки вашим зусиллям припинено безліч порушень законів в економічній та соціальній сферах.

 

Особливого значення набуває ваша діяльність в умовах воєнного стану: щодня вам доводиться документувати всі злочинні факти з боку держави-агресора і вносити до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей щодо посягання на територіальну цілісність та недоторканність України, диверсій, незаконного перетину державного кордону України; проводити досудове розслідування за фактами жорстокого поводження з військовополоненими або цивільним населенням, розграбування національних цінностей на окупованій території тощо.

 

Впевнений, що й надалі ви з честю та гідністю виконуватимете поставлені завдання, захищаючи інтереси держави та особисто кожного мешканця нашого району.

 

Бажаю вам та вашим родинам щастя, здоров'я, благополуччя, нових звершень у благородній справі служіння Батьківщині!

 

Нехай ваша висока компетентність, вірність службовому обов'язку та особиста порядність дозволять мешканцям Чугуївщини завжди почуватися під надійним захистом Закону!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора