Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Незважаючи на труднощі сьогодення, техніки та піщано-сольової суміші для обслуговування доріг у зимовий період достатньо

Дата: 22.11.2023 17:56
Кількість переглядів: 124

Фото без описуПитання належної організації функціонування об’єктів дорожнього господарства обговорили під час оперативної наради, що пройшла за участі керівників громад та силових структур.

 

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко, який провів нараду, поцікавився ходом підготовки до забезпечення безперебійного руху автотранспорту під час снігопадів, снігових заметів та ожеледиці.

 

Як запевнили заступник начальника Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Михайло Богатир та заступник директора Державного підприємства «Дороги Харківщини» Михайло Войтенко, попри дії окупантів, які завдали істотної шкоди дорожньому господарству, спеціалізованої техніки та піщано-сольової суміші для обслуговування доріг у зимовий період достатньо.

 

Михайло Богатир також акцентував увагу на необхідності своєчасного розчищення доріг у Чугуєві, оскільки у зв’язку з проведенням відновлювальних робіт на одному з мостів рух автотранспорту, у тому числі і великогабаритного, здійснюється через місто. Також він зазначив, що у зв’язку з можливим демонтажем тимчасової понтонної переправи через водосховище в одній з деокупованих громад необхідно подбати про організацію об’їзду транспортних засобів іншим логістичним маршрутом.

 

«Необхідно визначити напрями, де найбільше курсують транспортні засоби, створено гуманітарні, продовольчі, евакуаційні коридори, щоб саме тут в першу чергу здійснювати розмінування та зимове утримання, – відзначив Сергій Лободенко. – Відпрацювати слід і питання з підприємствами, агрофірмами та організаціями щодо додаткового виділення сил і засобів та надання допомоги дорожнім службам під час зимового утримання автомобільних доріг місцевого та державного значення».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора