Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 09:27
Кількість переглядів: 102

Фото без описуДорогі земляки! 21 листопада ми віддаємо шану патріотизму, мужності та громадянському подвигу наших співвітчизників, які у 2004 та 2013 роках виступили на захист демократичних цінностей і європейського вибору українського народу, що стало беззаперечним доказом початку відродження Української нації.

 

Гідність та свобода завжди були ключовими прагненнями нашої волелюбної нації, відстоювання яких в усі часи відбувалося героїчно та самовіддано. І сьогодні, на жаль, боротьба за право бути самостійною європейською державою з власними кордонами, своєю самобутньою культурою та морально-етичними прагненнями запекло триває.

 

Але єдність і прагнення до свободи роблять нас гідними нащадками своїх непереможних пращурів. Тож і цей нелегкий іспит ми обов’язково складемо на відмінно!

 

Хай діяльність кожного з нас позначається добрими справами, спрямованими на якнайскорішу Перемогу, а також на відродження, розквіт та зміцнення Батьківщини.

 

Бажаю всім благополуччя та злагоди, згуртованості й порозуміння, а також непохитної віри у щасливе та тільки мирне майбутнє нашої країни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора