Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку

Дата: 16.11.2023 08:49
Кількість переглядів: 113

Фото без описуШановні працівники радіо, телебачення і зв’язку! Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

 

Радіо та телебачення у наші нелегкі будні стали потужним інформаційним ресурсом, довкола якого сформувався та успішно розвивається цілий сегмент ринку ЗМІ.

 

З настанням воєнного стану на території нашої держави сфера зв'язку суттєво вдосконалюється: змінюються технології, оновлюється інструментарій. І всі ми, як і раніше, не уявляємо свого життя без інформації, яку отримуємо щодня завдяки складній та відповідальній роботі тих, хто поєднує нас, стираючи межі між містами та навіть країнами.

 

Тож цей святковий день дає нам ще один привід відзначити, наскільки потрібні і наскільки важливі в сучасному світі люди вашої професії, і як високо ми цінуємо ту самовіддачу, з якою ви виконуєте свою нелегку роботу.

 

Бажаю вам міцного здоров’я та сімейного щастя, натхнення та оптимізму, мирного неба над головою, хороших новин на всіх частотах життя, а також відсутності перешкод у всіх починаннях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора