Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новопокровському інклюзивно-ресурсному центру – 5 років

Дата: 15.11.2023 20:13
Кількість переглядів: 111

Фото без описуЗа цей невеликий час пройдено чималий шлях – від однієї пристосованої кімнати, де працювали всі фахівці, до закладу з окремими кабінетами, оснащеними сучасними меблями, технікою, необхідною літературою та дидактичним матеріалом.

 

Відзначити річницю закладу зібралися вихованці, їх вчителі, батьки та почесні гості.

 

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко вручив Почесну грамоту, квіти та солодощі директору КУ «Новопокровський інклюзивно-ресурсний центр» Еллі Шляхті.

 

«Важливість функціонування інклюзивно-ресурсного центру важко переоцінити, оскільки тут надається кваліфікована підтримка дітям з особливими освітніми потребами та створюються умови для їх адаптації у соціумі. А саме діти є нашим пріоритетом, – сказав Сергій Лободенко, звертаючись до присутніх. – Велика вдячність всім фахівцям закладу за їх важку і надскладну, але водночас таку благородну справу».

 

Сьогодні тут працює команда досвідчених фахівців – психологи, реабілітолог, дефектолог та логопед. Заклад має все для проведення корекційно-розвиткових занять, іграшки, навчально-ігрові комплекти. Нещодавно він отримав спеціальний автотранспорт, який закриє потреби мобільності дітей та дорослих з інвалідністю.

 

«Наш колектив націлений лише на подальший розвиток та рух вперед, – розповіла Елла Шляхта. – Тому ми продовжуємо навчатися, підвищуючись свій професійний рівень, здобуваючи новий досвід та знання. Працюємо, незважаючи на війну, щоб дати нашим діткам шанс навчатись у нормальному освітньому середовищі».

 

Приємні сюрпризи у вигляді подарунків очікували цього дня на центр і від керівництва Новопокровської громади, військовослужбовців одного з підрозділів ЗСУ, а також заслуженого майстра спорту України, паралімпійського чемпіона з плавання Максима Веракси, який власним прикладом показав, що будь-яка людина може досягти успіху.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора