Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Чугуївської районної військової адміністрації Сергія Лободенка з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 09:36
Кількість переглядів: 143

Фото без описуШановні працівники культури та аматори народного мистецтва Чугуївщини! Прийміть найтепліші та найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

 

Культура завжди була невід'ємною складовою життя нашої нації. Українські музичні, танцювальні чи поетичні композиції були носіями не лише нашої неповторності та ідентичності, а й оберегами та рушійною силою народу у складні моменти історії країни. Вони додавали сил у боротьбі з ворогом, вселяли дух перемоги, зміцнювали надію та віру у щасливе майбутнє.

 

Не можна не помітити, як збагатилися наші культурні надбання за цей непростий час. Все частіше звучать покладені на музику рядки відомих українських поетів, все більше з’являється творів саме патріотичного спрямування, які продовжують утверджувати нашу силу та нездоланність у боротьбі з ворогом.

 

Сьогодні попри складні та не завжди повноцінні умови нашого життя працівники культури своєю працею продовжують підтримувати здоровий розвиток особистості, сіяти у серцях підростаючого покоління любов до творчості та естетики, роблять наше життя привабливішим та різноманітнішим, не дають зневіритися та втратити вміння бачити прекрасне!

 

Тож прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я та натхнення, невичерпної енергії та оптимізму! Впевнений, що після Перемоги ваша творча праця, талант і майстерність й надалі будуть знаходити найпалкіший відгук у серцях мешканців та гостей нашого району!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора