Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося перше засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність»

Дата: 20.10.2023 20:46
Кількість переглядів: 276

Фото без описуПід час нього було визначено пріоритетні напрями діяльності цього консультативно-дорадчого органу.

 

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко повідомив, що робоча група має важливу місію у недопущенні корупційних проявів в органах державної влади та місцевого самоврядування. Для спільної роботи над підвищенням прозорості та відповідальності вона об’єднала керівників громад, структурних підрозділів РВА, правоохоронців.

 

«Впевнений, що завдяки співпраці всіх служб, які входять до складу групи, використання бюджетних коштів стане ефективнішим та прозорішим, – відзначив Сергій Лободенко. – Відкритість і підзвітність є основою роботи органів державної влади і місцевого самоврядування».

 

На засіданні було затверджено запропоновану першим заступником начальника Чугуївської РВА Костянтином Козлітіним, який є головою робочою групи, дорожню карту реалізації проєкту. Вона передбачає комплекс заходів у рамках її діяльності, у тому числі співпрацю з громадським сектором, який працює у сфері виявлення корупції, проведення тренінгів, моніторинг проведення тендерних закупівель тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора