Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Соцпрацівники – надійна опора найбільш незахищених верств населення. Сергій Лободенко

Дата: 03.11.2023 13:18
Кількість переглядів: 198

Фото без описуУ першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Напередодні свята начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко привітав соціальних працівників з професійним святом.

 

Відзначивши їх надважливу і важку щоденну працю, керівник району підкреслив, що сьогодні всі установи соціального захисту Чугуївщини працюють як єдиний механізм, забезпечуючи потреби вразливих груп населення.

 

«Соцпрацівники – надійна опора найбільш незахищених верств населення, а також громадян, які потребують підтримки. Ви пропускаєте через себе чужий біль і чужі проблеми. З початком війни перед соціальною сферою постали нові виклики. Дякую за ваш внесок у допомогу мешканцям нашого району та вітаю вас зі святом!» – звернувся до присутніх Сергій Лободенко.

 

Разом зі своїм заступником Олександром Апостолом він вручив соцпрацівникам Почесні грамоти Чугуївської районної військової адміністрації та Чугуївської районної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора