Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста розповіли про подальші кроки у наданні допомоги

Дата: 02.11.2023 16:01
Кількість переглядів: 111

Фото без описуНачальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко зустрівся з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

Як зазначили під час зустрічі гості, надання допомоги у подальшому здійснюватиметься за своєрідною системою пріоритетності. Тобто в першу чергу підтримку буде спрямовано до тих громад, які знаходяться на лінії зіткнення. У Чугуївському районі це Вовчанська громада, яка цілодобово зазнає ворожих обстрілів. Потім допомогу отримуватимуть мешканці найбільш постраждалих територій.

 

Для цього буде проведено оцінку громад, зокрема щодо економічної ситуації в них, наявних вразливих категорій та їх потреб.

 

Фахівці гуманітарної місії також розповіли про результати своєї роботи у районі за минулий місяць. Надійшло 13 вантажних машин з будівельними матеріалами до населених пунктів Чкаловської, Старосалтівської, Новопокровської громад. Близько 10 генераторів отримали Чугуївська, Новопокоровська, Чкаловська та Печенізька громади. Чергову партію ліків доправлено до чугуївської лікарні.

 

«Засоби для відновлення зруйнованих інфраструктурних об’єктів та житлових будівель, а також резервні джерела живлення – це те, чого наразі найбільше потребує Чугуївщина, – відзначив Сергій Лободенко. – Загалом діяльність Міжнародного Комітету Червоного Хреста суттєво впливає на гуманітарну ситуацію у районі. Тож ми готові до подальшої співпраці у будь-якому форматі».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора