Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сергій Лободенко побував у прийомній родині

Дата: 01.11.2023 21:10
Кількість переглядів: 230

Фото без описуВолодимир та Галина Гура проживають на території Слобожанської громади. У них п’ятеро дітей – троє рідних та двоє прийомних.

 

Найменшого семирічного хлопчика було влаштовано до родини кілька днів тому. У дитини мати померла, а батько знаходиться у місцях позбавлення волі. Другий прийомний хлопчина, якому 20 років, – з інвалідністю. Старша рідна донька вже доросла та живе окремо, меншій дівчинці – 15 та синові – 18 років.

 

Начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко завітав до родини Гури, щоб познайомитися та дізнатися нагальні потреби батьків та дітей. Він також привіз теплий одяг для дітей, засоби гігієни та побутової хімії, солодкий подарунок.

 

Як відзначив Сергій Лободенко, у Слобожанській громаді – одна родина із сімейними формами влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

«Сподіваюся, що альтернативними формами сімейного виховання буде охоплено дедалі більше дітлахів громади, батьки яких з різних причин не в змозі виконувати свої родинні обов’язки, – сказав начальник Чугуївської РВА. – Я вдячній Володимиру та Галині Гурі за ту турботу і любов, яку вони дарують обділеним такою радістю дітям».

 

Також керівник району відзначив як цінний той факт, що останнього найменшого хлопчика було влаштовано саме у тій місцині, де він здобув сирітство. Таким чином, забезпечується дотримання принципу соціальної адаптації дитини, оскільки їй не треба звикати до іншого навчального закладу, друзів, знайомих та території.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора