Чугуївська районна військова адміністрація
Харківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чугуївська лікарня отримала від міжнародних благодійників чергову допомогу

Дата: 26.10.2023 12:10
Кількість переглядів: 113

Донором виступила американська гуманітарна організація Direct Relief, яка є визнаним міжнародним партнером Міністерства охорони здоров’я України та надає підтримку нашій країні.

Фото без опису
 
Завдяки БО «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» було сформовано партію медичних засобів відповідно до потреб та доставлено до КНП «Чугуївська ЦЛ ім. М. І. Кононенка»
 
У гуманітарному вантажі на суму понад 48 тисяч доларів – медичні засоби широкого спектру дії. Це протизапальні, гіпертензивні, судиннозвужуючі, антигістамінні, протипухлинні, психотропні, протигрибкові препарати, а також для лікування кислотозалежних захворювань.
 
Про це розповів начальнику Чугуївської районної військової адміністрації Сергію Лободенку під час передачі лікарських засобів волонтер фонду Ілля Вороненко.
 
«Медичні заклади – це те, що найперше сьогодні потребує підтримки, а надто чугуївська лікарня, яка знаходиться на першій лінії евакуації та протягом всієї війни приймає поранених, – відзначив Сергій Лободенко. – Велика дяка міжнародним і вітчизняним благодійникам, які знаходять можливість і надають допомогу».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора